Resultaten voor mbo

 
mbo
 
MBO bedrijfskunde Da Vinci College.
Dan is mbo Bedrijfskunde echt iets voor jou. Ben jij een echte baas? Kies dan voor mbo Bedrijfskunde. Met mbo Bedrijfskunde kies je voor een breed programma. In het eerste jaar maak je kennis met alle processen die je in een bedrijf tegenkomt zoals marketing, logistiek, administratie en accountmanagement.
Aantal deelnemers in het mbo Databestanden DUO Particulier.
Het aantal gediplomeerden in het mbo over de afgelopen 5 jaar per instelling, plaats van de instelling, bijhorend kenniscentrum, mbo sector, bedrijfstak, type mbo combinatie leerweg en intensiteit opleiding, opleiding kwalificatie, kwalificatieniveau en geslacht. Gediplomeerden per instelling, plaats, kenniscentrum, sector, bedrijfstak, type mbo, opleiding, niveau, geslacht.
Middelbaar beroepsonderwijs Gezondeschool.nl.
Publiek private samenwerking. Gilde Sportief, alle locaties een vignet Gezonde School. Een Gezonde School wat kost dat? Toolkit Gezonde School. Vignet Gezonde School. Waarom vignet Gezonde School? Algemene informatie vignet Gezonde School. Overzicht Gezonde Scholen mbo. Themacertificaten: criteria en vragenlijsten.
Beroepsonderwijs NRO.
Aan de sessies namen beleidsadviseurs van de MBO raad, professionals uit mbo-instellingen en onderzoekers met ervaring in het mbo-veld deel. Vier themas zijn daarbij nieuw gekozen. Het thema onderzoekende houding van docenten in het mbo is opnieuw in het programma opgenomen.:
MBO Raad.
Nieuws van scholen. Middelbaar beroepsonderwijs mbo. Infographic mbo in Nederland. Feiten en cijfers. Studenten in het mbo. Aansluiting op de arbeidsmarkt. Medewerkers in het mbo. Medewerkers naar leeftijd. Medewerkers naar geslacht. Bestuur MBO Raad. Managementteam MBO Raad. Auteursrecht in het mbo.
Home ROC van Amsterdam.
Eerste koksopleiding in Nederland op hbo-niveau van start. Unieke samenwerking Amsterdamse bouwbranche zorgt voor optimale aansluiting onderwijs en bedrijfsleven. ROC van Amsterdam. 1079 PC Amsterdam. Meer over het Informatiecentrum. De komende jaren hebben we veel goede mensen nodig. Bekijk het aanbod op onze vacaturesite. 2020 ROC van Amsterdam.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
MBO-V gecombineerde leerweg niveau 4 OLVG.
Dit is het geval wanneer de leer/arbeidsovereenkomst op verzoek van de werknemer, of door de werknemer veroorzaakte verwijtbare redenen, gedurende de opleiding wordt beƫindigd. Download onze informatiebrochure voor meer informatie over deze opleiding.: Kom naar de informatiebijeenkomsten op OLVG, locatie West.
Onze mbo opleidingen Curio.
Twijfel jij tussen een aantal mbo-opleidingen op niveau 2 en kom je er maar niet uit? Weet je nog niet zeker welke leerweg bol of bbl het beste bij jou past? Of heb je door omstandigheden extra hulp nodig tijdens het volgen van een mbo 2-opleiding? Dan past Curio mbo breed bij jou. Bekijk hier onze entree opleidingen. Lees meer over mbo breed.
Begeleiding van deelnemers aan mbo-opleidingen RVO.nl.
De voorwaarde van 200 begeleide onderwijsuren geldt zowel voor bekostigde als niet-bekostigde opleidingen. Er is geen subsidie voor het begeleiden van een deelnemer die een mbo-bol, een mbo derde leerweg OVO, een EVC traject, onderwijs via E-learning of een specifieke maatwerkopleiding volgt.

Contacteer ons