Meer resultaten voor chat

 
chat
 
Service.
Stel je vraag via chat. Live chat is nu helaas niet beschikbaar. Beschikbaar op werkdagen. 09.00 17.30 uur. Wil je direct contact met een Ditzo-collega, gebruik dan chat. De chat is buiten kantoortijden niet beschikbaar, gebruik dan de sociale kanalen om je vraag te stellen.
Chat Besured.
Heb je vragen? Krijg antwoord via onze chat. Onze chatmedewerkers staan op werkdagen van 830: tot 1700: voor je klaar. Schade kan je telefonisch melden via 078 611 81 81. Voor spoedeisende zaken kun je 24 uur per dag onze Alarmcentrale bellen.
Chillplanet.nl Gezellig gratis chatten met vrienden en vreemden.
Bij ons kun je gewoon leuk en gezellig verder praten via je laptop, tablet of smartphone! Mobiliteit en chatten gaan prima samen! Chillplanet is de leukste chatsite in Nederland én België waar je helemaal gratis en zonder registreren met elkaar kunt chatten. Wanneer je de button Direct gratis chatten aanklikt en vervolgens de optie inloggen als gast kiest, ben je in een mum van tijd gezellig aan de babbel met vrienden en vreemden die je nog nooit hebt ontmoet. Een bekend Iers spreekwoord zegt Een vreemde is een vriend die je nog nooit eerder ontmoette en dat past helemaal bij de doelstelling van chillplanet. Eén van de unieke mogelijkheden van onze website is dat we leden hebben over heel Nederland en België. Dit betekend dat er genoeg leden zijn of vreemden om mee te chatten, ongeacht het tijdstip!
Chat Ouder en Kindteams Amsterdam.
Chat direct online. Stel jouw vraag, anoniem, via een van onze chats. Zit je ergens mee, dan kan het fijn zijn om erover te chatten. Chatten is vertrouwelijk en anoniem. Lees hoe de Ouder en Kindteams precies omgaan met vertrouwelijke informatie. Natuurlijk kan je ook appen, langskomen of bellen. Je bent welkom, praten helpt. Ouderchat 0-4 jaar. Chat met een jeugdverpleegkundige op werkdagen van 830-17: uur, op dinsdag en donderdag tot 2030. Chatten met JouwGGD: op werkdagen 14-22 uur, zaterdag en zondag 18-20 uur. Waar kun je over chatten? Je kunt op onze chats praten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Bijvoorbeeld over het gedrag ADHD, autisme, sociaal en emotioneel gedrag, niet willen luisteren, grensoverschrijdend gedrag, drift en driftbuien of wat te doen als je kind teruggetrokken en stil is., of de gezondheid van je kind Je kind wil niet eten of eet ongezond. Je kind is te dik of te dun overgewicht, obesitas en beweegt te weinig. Je kind gaat laat slapen, slaapt slecht. Vragen of zorgen over school Je hebt problemen met leren, je kunt niet goed leren.
Hoe kan ik de Jimdo Live Chat App gebruiken? Jimdo Creator.
Zie meer Hoe kan ik de Jimdo Live Chat App gebruiken? Met de gratis Live Chat App voor Jimdo Creator kun je via je smartphone direct chatten met je bezoekers. De Jimdo Live Chat App is beschikbaar voor smartphones vanaf Android 5.0 en iOS 10.3.
Chat Gemeente Almere.
De chat van de gemeente Almere is geen live chat. We streven er naar om u binnen een half uur antwoord te geven. Het voordeel van deze chat is dat u niet op de pagina van de gemeente hoeft te blijven.
Chat je vraag aan een medewerker van SNS SNS Bank.
De chat werkt nog niet in Mijn SNS, onze app en op de zakelijke website. Goed om te weten. Als je aan t chatten bent en tegelijk naar een andere pagina op onze site gaat, kan het zijn dat je de chat stopt.
Live-assistent.
Voor uw browser is JavaScript niet ingesteld of door de browser worden niet voldoende JavaScript-functies ondersteund om JavaScript naar behoren op deze site te kunnen gebruiken. Typ hier uw bericht en klik vervolgens op Verzenden of druk op Enter. NS International / Chat.
Google Chat-app: dit moet je weten over de opvolger van sms.
Als jij straks al wel RCS-ondersteuning hebt maar een vriend nog niet, dan kun worden de berichten die je via Chat verstuurt automatisch omgezet naar sms. Daarbij gaat er mogelijk wel wat opmaak en andere media verloren. Is Chat gratis?
Officiële Ryanair-site Vliegtickets Goedkope Vluchten.

Contacteer ons